Tuesday, 4 October 2011

KOREAN MUSIC WAVE 2011


Tarikh: 24 September 2011

lokasi : Stadium Merdeka
Artis : FT Island, TeenTop, 4 Minute, Park Jung Min, U-Kiss, Seungri, G.D& Top..





Untuk kali ke-2 habiskan duit..hehehehehe..kali ni pergi menyaksikan korean music wave la pula.. Macam biasa la, cik sarah la yang ajak pergi tengok.. Tapi kali ni dah tak cukup geng la, (murni xde) almaklum la sorang tu dah jd isteri org..so x boleh la nk suka2 mcm org bujang dah...tapi x pe, kami memahami..hehehehe..apa2 pn memang meriah la..


Tiket


Antara artis korea yang terlibat menjayakan Korean Music Wave 2011


FT ISLAND



TEEN TOP


4 MINUTE



U-KISS



PARK JUNG MIN


SEUNGRI (BIGBANG)


G-DRAGON (G.D)& TOP ( BIGBANG)




Sampai awal juga la,alam pukul 5 lebih la..sempat la rehat n tgk barang yag di jual...ada jga la kenangan nnt..kalau tak jadi macam dulu, dapat tgk barang orag je la, x dapat nk beli apa2 (pengalaman konsert Suju dulu).. Sebenarnya, semangat nk tengok FT Island & U-Kiss. Akhirnya dapat juga...

Apa2 pn memang meriah la, walaupan ia x seramai masa pergi tengok konsert Super Junior (Suju) dulu.. Tak pasti la sama ada org x tahu sbb kurang promosi ke atau orang x minat.. Apa2 pn abis duit peminat2 korea ni beli tiket..Mahal juga tu.. Pendek kata minat yang mengeringkan poket la ni...hehehehe..

Nampaknya lepas ni kena STOP la dari konsert2 Korea ni..Sebab ada tanggungjawab dan keperluan yang lebih penting nk kena buat.. Pasni dengar org pergi konsert je la.. Tapi kalau Super Junior yg datang lagi,akan diusahakan untuk pergi.. Sempat lagi tu, baru je nak insaf n baiki ekonomi yg "ko no money"..Siap pasang niat dh tu...hahahahaha...


Kawalan agak ketat juga la..kemera yg canggih manggis x boleh bw masuk..nasib la sarah dapat juga bw masuk kamera pink kiut miut dia tu..Dapat la ambil gambar.. Kalau xde la kenangan n bukti pergi konsert tu.. Semua gambar2 ni dari kamera sarah, sbb sy xde kamera pn, pakai henset je (ada tapi x letak)..


Bergambar sebelum masuk


Cik sarah kita





Antara foto yang sempat di ambil( ehsan dr kamera sarah)..










FT ISLAND





Teen Top



4 minute






U-KISS



Sebenarnya ada byak lagi gambar2 ni..tapi masuk yg ni dulu ye..nnt tambah lain...hehehehehe



No comments:

Post a Comment